De-Hoogewaard - Manege en caravanstalling
   Menu
   home


panorama


Welkom op onze site!

...en welkom bij de gezelligste manege en pensionstal van Koudekerk aan den Rijn: Manege De Hoogewaard! De manege en pensionstal is opgericht door de familie Dorrepaal en bestaat sinds 1971. Vanaf die tijd hebben heel veel kinderen en volwassenen bij ons leren paardrijden. Beginners, gevorderden, jong en oud, iedereen is welkom. Onze lesgroepen zijn niet groot, maximaal 7 à 8 ruiters. Naast de gewone dressuurlessen wordt er  ook springles gegeven.

Er wordt het hele jaar door veel bij ons georganiseerd. Zo zijn er o.a. onderlinge wedstrijden, buitenritten of spelletjesdagen. Ook kunnen de kinderen bij ons een verjaardagspartijtje houden. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op.

Wil je je eigen paard of pony bij ons stallen? Ook dat kan! We hebben een ruim aanbod aan mooie boxen. Pensionstalling is inclusief voeren, gebruik van binnen- en buitenbak en gebruik van overdekte paddocks. Kijk voor alle mogelijkheden en tarieven bij het kopje ‘pensionstalling’ in het hoofdmenu.

Gezelligheid en onderlinge contacten zijn bij ons heel belangrijk. Doordat we al bijna 40 jaar bestaan hebben we een hechte groep ‘oude bekenden’ en oude klanten (sommigen inmiddels al in de zeventig). Zij komen iedere eerste zaterdag van de maand even bijpraten. Heel gezellige middagen zijn dat. Maar ook onder nieuwe klanten onstaan steeds weer leuke hechte groepen. Met medewerking van ontzettend veel klanten en vrienden hebben wij vorig jaar een geheel nieuwe binnenbak gebouwd en hebben we een prachtige kantine gekregen! Met elkaar maken we van De Hoogewaard een manege om trots op te zijn.Kom gerust eens langs om te kijken, U bent van harte welkom!

Ons adres is Hoogewaard 153, 2396AN Koudekerk a.d.Rijn
Onze openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag van 8.oo tot 22.00 uur
zaterdag en zondag van 8.00 tot 18.00 uur